ΡΟΗ 24/7:

Ποντάρισμα στα γκολ και το θέαμα στο κουπόνι της Παρασκευής

prognostika stoixima simera webfreebets

Αγγλία και Πορτογαλία μας πηγαίνουν ταμείο 

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Αγγλία και την Πορτογαλία. Δείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με τα euro 2021 προγνωστικα και παρουσιαση του προγράμματος των αγώνων και των γηπέδων που θα διεξαχθεί η διοργάνωση.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22.00)

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι οι οποίοι κατάφεραν εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία παίρνοντας 9 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική πήραν τεράστιο διπλό στην έδρα της Λέστερ, συντρίβοντας την με 4-2. Οι «καρακάξες» μπήκαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση πηγαίνοντας με δύο γκολ μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ με τη Nιούκαστλ να φτάνει σε άλλα δύο τέρματα μέχρι το 74’ και την Λέστερ να μειώνει στο τελευταίο δεκάλεπτο για το τελικό σκορ. Αυτήν ήταν η 3η νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Νιούκαστλ η οποία μετράει επίσης μία ήττα και μία ισοπαλία.

Στον αντίποδα παρά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική η Μάντσεστερ Σίτι χρίστηκε πρωταθλητρια Αγγλίας με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ να της κάνει δώρο μετά την δική της απώλεια βαθμών κόντρα στην Λέστερ σε εξ αναβολής παιχνίδι. Η ομάδα του ΠέπεΓκουαρντιόλα από δω και πέρα έχει στραμμένη όλη της την προσοχή στον τελικό του championsleague όπου θα αντιμετωπίσει σε εμφύλιο την Τσέλσι με στόχο την κατάκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι όμως με βάση την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα αλλά και το πολύ καλό μου μομέντουμ της Νιούκαστλ δεν θα έχουν εύκολο βράδυ. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση προσφέρονται σε εξαιρετική απόδοση και αξίζει το ρίσκο. Κρατάμε το Goal-Goal στο 2.00

 

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ (21:00)

Άλλη μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, με την Πάσος να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Europa conferenceLeague βρισκόμενη στην 5η θέση του πρωταθλήματος με διαφορά 10 πόντων από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Στο τελευταίο παιχνίδι της η Πάσος παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Μαρίτιμο με 1-1 αποτέλεσμα που έχει επιβεβαιωθεί στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων. 

Από την άλλη η Ζιλ Βισέντε βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας πάρει διαφορά 6 πόντων ενώ υπερτερεί και στις ισοβαθμίες με αρκετές ομάδες. Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από την Μπράγκα φτάνοντας έτσι συνολικά τις 10 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές.

Φαβορί στην αναμέτρηση η Πάσος η οποία όμως θα παραταχθεί βαθμολογικά αδιάφορη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τρία παιχνίδια τους και περιμένω ένα καλό από πλευράς θεάματος παιχνίδι που θα έχει γκολ και από τις δύο ομάδες. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 2.00

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ (23.15)

Χωρίς νίκη για 4ο σερί παιχνίδι Μπράγκα η οποία προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα ΠάσοςΦερέιρα και Ζιλ βισέντε με ακριβώς το ίδιο σκορ (1-1). Βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Europa League έχοντας συνολικά σε 32 παιχνίδια 18 νίκες 6 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην 7η θέση του πρωταθλήματος και κυνηγάνε μία θέση στην Ευρώπη. Η διαφορά από την 6η Γκιμαράες είναι στους δύο πόντους, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να κρίνουν πολλά και για τις δύο ομάδες. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν εκτός έδρας της  Πορτιμονένσε με 1-2 επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από 4 σερί παιχνίδια.

Το κίνητρο στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο με την Μπράγκα να εμφανίζεται αδιάφορη και την Μορειρένσε να κάνει την ύστατη προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση και το σενάριο να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Ποντάρισμα στο Χ2 σε απόδοση 2.60.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνοςεθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓραμμήΒοήθειας 1114. Οι αποδόσειςενδέχεται να διαφοροποιηθούνμέχριτηνέναρξητων αναμετρήσεων.

επιστροφή στην κορυφή