Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

dei enaerites4

Για την ενίσχυση του δικτύου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, στις παρακάτω περιοχές της Χαλκιδικής:
- αύριο Τρίτη 18 Μαΐου, από τις 8.30 έως τις 10.30 στο μισό χωριό της Χανιώτης (από το ρέμα προς το σούπερ μάρκετ "ΜΠΑΜΠΙΝΗ", τα ξενοδοχεία "ΠΗΓΑΣΟΣ" HANIOTI VILLAGE", ΛΕΣΣΕ κλπ.) και από τον κεντρικό δρόμο και πάνω (μνήματα, ξενοδοχείο "ΔΑΦΝΗ", βιολογτικός κλπ.) έως το Πευκοχώρι (από την είσοδο του χωριού έως το καφέ "ΜΑΜΟΣ"
- την Τετάρτη 19 Μαΐου, από τις 8.30 έως τις 14.00 στην περιοχή της Ν. Γωνιάς και συγκεκριμένα τις περιοχές από το εργοστάσιο τσιμέντων (ΚΑΜΜΕΝΟΣ) σε όλο το χωριό της Ν. Γωνιάς, μέχρι και τον οικισμό της ΔΕΗ.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020