Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Από Κοντά" στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla195

Η Κορίνα Ζολλά στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του ΤΟΧ, Γρηγόρη Τάσιο, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.
Στο πλαίσιο της εκπομπής ο κ. Τάσιος αναφέρθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν για τον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι, μετά την επανεκκίνηση του τουρισμού, το προηγούμενο Σάββατο, υπογραμμίζοντας ότι η ροή των κρατήσεων το φετινό καλοκαίρι θα είναι συνάρτηση με το επίπεδο των κρουσμάτων της πανδημίας. Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση το καλοκαίρι, σε σύγκριση πάντα με την ίδια περίοδο του 2020, υπογραμμίζοντας ότι μετά τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να αρχίσει η κίνηση προς τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Ειδικότερα για τη Χαλκιδική, ο κ. Τάσιος επεσήμανε ότι προς το παρόν η κίνηση είναι υποτονική και τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν ανοίξει ακόμη, ωστόσο αναμένεται το σκηνικό να βελτιώνεται σταδιακά.
Ακόμη, στο πλαίσιο της εκπομπής συζητήθηκε η κατάσταση στις πύλες εισόδου των χερσαίων συνόρων, που απαιτείται εκσυγχρονισμός, αλλά και το θέμα της επαναπρόσληψης των εποχικών υπαλλήλων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020