Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Νυχτερινό τρένο": Ένα αγωνιώδες ταξίδι µε άγνωστο προορισμό

nyxterino treno cover21

Το νέο μυθιστόρημα της Κατερίνας Θεοδώρου

Η Αγγελική Μαρτίνου, µια νεαρή γυναίκα, ξυπνά σε έναν έρημο σταθμό τρένων. Το τοπίο μοιάζει εντελώς άγνωστο σε αυτήν. Δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί ενώ η άγνοια για το παρελθόν της μεγαλώνει τη δυσφορία της. Ο παγωμένος αέρας, το σκοτάδι και τα θηρία του δυσχεραίνουν περισσότερο τη θέση της. Όταν µια αγέλη λύκων οσμίζεται τον φόβο της και πλησιάζει επικίνδυνα, το Νυχτερινό Τρένο σαν από μηχανής θεός, σταματά στην έρημη πλατφόρµα και την καλεί σε επιβίβαση.

Το ταξίδι για το Άγνωστο µόλις ξεκινά…

Γρήγορα διαπιστώνει ότι δεν είναι µόνη της σε αυτήν την περιπέτεια. Δυο γυναίκες και τρεις άνδρες συναντιούνται στο ίδιο βαγόνι, έχοντας την ίδια σύγχυση. Ωστόσο, ο καθένας τους φαίνεται πως κρύβει θανάσιµα µυστικά. Το Νυχτερινό Τρένο επιταχύνει επικίνδυνα και οδεύει στον εκτροχιασµό.

…µόνο που σε αυτό το τρένο τίποτα δεν είναι όπως δείχνει…

author theodorou21

Η συγγραφέας

Η Κατερίνα Θεοδώρου ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και είναι δασκάλα. Είναι παντρεµένη και έχει δύο κόρες. Το πρώτο της βιβλίο «Ο δρόµος για την Κόλαση» κυκλοφόρησε τον Δεκέµβριο του 2016. Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερό της βιβλίο, «Εκείνη». Την ίδια χρονιά συµµετείχε στην ανθολογία διηγηµάτων φαντασίας «Βρόχος». Τα διηγήµατά της που έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισµούς είναι: «Θανάσιµος Οιωνός», «Η φρικτή αλήθεια», «Για πάντα…», «H επέτειος» ενώ δύο νέα διηγήµατά της θα συµπεριληφθούν σε συλλογές µέσα στους επόµενους µήνες.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020