xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε η WIND στη Θεσσαλονίκη

8604

- Επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τα καταστήματα WIND στην Θεσσαλονίκη

- Εμπειρία διεθνούς επιπέδου με οθόνες αφής, live smartphone & tablet στα νέα καταστήματα WIND

 

Ένα τελείως νέο concept καταστήματος τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας εγκαινίασε η WIND στην πόλη της Θεσσαλονίκης δείχνοντας το δρόμο προς την καινοτομία και τη σύγχρονη εξυπηρέτηση.

Το νέο κατάστημα WIND στην οδό Βενιζέλου 5 και Τσιμισκή χαρακτηρίζεται από φιλικότητα, υψηλή τεχνολογία, διαδραστικότητα και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ώστε οι Θεσσαλονικείς να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους σε ότι αφορά στην τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες.

Μέσα σε ένα high tech περιβάλλον, ο επισκέπτης είτε μόνος του αξιοποιώντας τις διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό που έχει δημιουργήσει η WIND, είτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας του καταστήματος εξερευνά και προσωποποιεί τις επιλογές του στην κινητή, τη σταθερή και το Internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό ή συγκρίνει live τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν. Μια καινοτομία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά. Παράλληλα κάθε σημείο του καταστήματος φιλοξενεί Smartphones, tablets και wearables τελευταίας τεχνολογίας ώστε ο επισκέπτης να τα ανακαλύψει ζωντανά την ίδια στιγμή, να πλοηγηθεί και να τα συγκρίνει.

Το νέο κατάστημα WIND στην Τσιμισκή, συνδυάζει μοναδικά την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική και αυτά με την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand & retail design, την Allen Internationali.

Η WIND θα ανανεώσει μέσα στο 2015 όλα τα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη, προχωρώντας σε μια επένδυση που συνολικά θα αγγίξει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος της εταιρείας είναι να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα και τους συνεργάτες της με ζητούμενο την ενδυνάμωση της ανάπτυξης της περιφέρειας, την τόνωση της αγοράς, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της συμπρωτεύουσας σε θέματα τεχνολογίας, προσφέροντάς τους μία εμπειρία διεθνούς επιπέδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση της WIND για την ανανέωση των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, γεγονός που την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ελληνική λιανική αγορά και αποδεικνύει ότι η WIND εξελίσσεται, πρωτοπορεί και ανανεώνεται διαρκώς. Ήδη σήμερα, λειτουργούν 70 νέα καταστήματα WIND πανελλαδικά και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ανανεωθεί σχεδόν ολόκληρη η αλυσίδα της εταιρείας.

Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος WIND στην οδό Βενιζέλου και Τσιμισκή, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με το νέο μας κατάστημα, η WIND αποκτά νέο πρόσωπο αποκτά στη λιανική αγορά της Θεσσαλονίκης και σηματοδοτεί την επιτυχημένη εξέλιξη του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας για τη συνολική ανανέωση της αλυσίδας. Αλλάζουμε τελείως την εμπειρία που είχε ο πελάτης και δημιουργούμε ένα κατάστημα ψηφιακό, καινοτομικό, μοναδικό στην ελληνική αγορά, που είναι όμως ιδιαίτερα ανθρώπινο και φιλικό».

Η υπεύθυνη του καταστήματος, Μαρία Παξιμαδά ανέφερε: «Όλοι στο νέο μας κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά στο μέλλον και να εξερευνήσουν τις νέες δυνατότητες που η τεχνολογία και οι τηλεπικοινωνίες μπορούν να τους προσφέρουν. Η ομάδα μου και εγώ θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης και να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης».

επιστροφή στην κορυφή