ΡΟΗ 24/7:

Οριστικοί πίνακες κατάταξης για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ–Cisco στην κυβερνοασφάλεια

oaed tablet29

Έως τις 22/6 οι εγγραφές των ωφελούμενων στην πλατφόρμα

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, οι οριστικοί πίνακες ωφελούμενων και αποκλειομένων του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια», κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr 

Οι ωφελούμενοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Cisco Networking Academy, έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 23.59, ενώ η παρακολούθηση του προγράμματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής. Η ημερομηνία λήξης διαδικτυακών μαθημάτων και συνολικά του προγράμματος είναι 25 Ιουλίου 2021.

Ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στους 2.857 ωφελούμενους με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Cisco Networking Academy.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής, προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από τη Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ και στους ανέργους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης αλλά και Ψηφιακό Πιστοποιητικό (Digital Badge) των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr

επιστροφή στην κορυφή