xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1596888200773

Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Χαλκιδική

Βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Τοπικά ισχυρά φαινόμενα με χαλαζοπτώσεις. Άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 αναμένεται άστατος καιρός, κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη όπου μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα κατά τόπους έντονα, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στη Θράκη, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο από 11 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 29 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ, και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν δίνοντας μετά το μεσημέρι όμβροι ή βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθεί παροδική βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς.

Στον Πολύγυρο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και βόρειοι από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά περιμένουμε νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί και βόρειοι έντασης 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή