ΡΟΗ 24/7:

Οι διπλασιασμοί σε «Γουέμπλεϊ», Άμστερνταμ και το 3.50 της «Σελεσάο»

Προγνωστικά Ημέρας

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας

Αποκαλυπτήρια για Αγγλία και Ολλανδία, στο Euro 2020, με δύσκολες δοκιμασίες κόντρα σε Κροατία και Ουκρανία, αντίστοιχα. Στο 3ο ματς, η Αυστρία υποδέχεται τη Σταχτοπούτα, Βόρεια Μακεδονία. Σέντρα (επιτέλους) και στο Κόπα Αμέρικα.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικα euro 2021

106. Ολλανδία - Ουκρανία (22:00)

Το άλλο ματς του 3ου ομίλου. Οι Ολλανδοί επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση έπειτα από 7 χρόνια και έχουν βλέψεις διάκρισης, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Βέβαια, στην πρεμιέρα θα έχουν ελλείψεις στην άμυνα, αφού πέραν του Φαν Ντάικ που απουσιάζει εδώ και μήνες, τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού και ο Ντε Λιχτ. Υπό πίεση βρίσκεται ο τεχνικός Ντε Μπουρ για τις επιλογές του, κυρίως για τη διάταξη που εφαρμόζει (5-3-2).

Σκληροτράχηλη ομάδα η Ουκρανία του Σεφτσένκο, βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία και δυσκολεύει αρκετά τις ισχυρές, ή γενικότερα πιο ποιοτικές ομάδες. Δεν βρίσκονται στην αποστολή οι μέσοι Κονοπλιάνκα, Κοβαλένκο και ο επιθετικός Μοράες.

Προγνωστικό: Οι Ολλανδοί διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, όμως θα έχουν απουσίες στην άμυνα, ενώ δεν έχουν πείσει επί Ντε Μπουρ. Η Ουκρανία θα κλείσει τους χώρους και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, ρόλος που της ταιριάζει... γάντι. Παίζεται η κόντρα (Χ2), αλλά και το G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

επιστροφή στην κορυφή