xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1613082057053

Νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Χαλκιδική

Βροχές και σποραδικές σε ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Τοπικά ισχυρά φαινόμενα, κυρίως στα βόρεια, και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 αναμένεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, αρχικά σε περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας και του Αιγαίου και από το μεσημέρι και μετά σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα κατά τόπους έντονα, ιδιαίτερα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα έντονα φαινόμενα θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 29, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 11 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Στον Πολύγυρο αναμένονται νεφώσεις σταδιακά αυξημένες και από τις πρώτες απογευματινές ώρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ανατολικοί και βορειοανατολικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά περιμένουμε νεφώσεις και πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και ανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή