xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του Γιάννη Γιώργου προς τους υποψηφίους

Giannis Giorgos19

Πρεμιέρα σήμερα για χιλιάδες μαθητές

Να έχουν αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση παροτρύνει τους υποψήφιους των Πανελληνίων εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της δοκιμασίας των μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Γιώργου:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Στο ξεκίνημα των Πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή δύναμη και την καλύτερη δυνατή επιτυχία.
Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπείτε στο στίβο των Πανελληνίων Εξετάσεων αφήνοντας μακριά το άγχος, που είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Συνήθως τα αποτελέσματα είναι ανάλογα των προσπαθειών μας, αλλά ακόμη και αν οδηγηθείτε, για οποιουσδήποτε λόγους, αλλού από εκεί που έχετε επιλέξει, να θυμάστε ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα, που αν τα εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, μπορεί να δούμε να ανοίγονται μπροστά μας δρόμοι που δεν είχαμε φανταστεί.
Να θυμάστε επίσης πως όσο δύσκολη και αν φαίνεται η ζωή, πάντα υπάρχει κάτι για τον καθένα το οποίο μπορεί να κάνει και να πετύχει. Σημασία έχει απλώς να μη τα παρατήσει.
Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που καταφέρατε να ολοκληρώσετε την προετοιμασία σας κάτω από ιδιαίτερες, λόγω της πανδημίας, συνθήκες.
Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στις οικογένειες αλλά και στους καθηγητές σας, που σας συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο αγώνα σας.
Οι ευχές μου και η σκέψη μου είναι μαζί σας».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2