ΡΟΗ 24/7:

Παιχνίδι με τις κάρτες

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Διάβασε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για την betsson greece !

Με εξαίρεση τα όσα απρόοπτα και παρ’ ολίγον τραγικά συνέβησαν στον αγώνα της Δανίας, το Γιούρο ως τώρα κυλά απόλυτα φυσιολογικά. Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει η αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σουηδία. Όπως είναι αναμενόμενο ο μπουκ έχει φαβορί τους Ισπανούς. Μου είναι πάντως αδιάφορο διότι δεν θα ασχοληθώ με σημείο αλλά με τις κάρτες της αναμέτρησης.

Παίρνω βοήθεια από τη στατιστική και βλέπω πως στα 15 τελευταία ματς της Σουηδίας έχει δεχτεί 20 κίτρινες και μία κόκκινη. Αυτά τα 15 ματς συμπεριλαμβάνουν τους αγώνες της σε Nations League, προκριματικά μουντιάλ και φιλικά. Η Ισπανία στους 11 τελευταίους αγώνες της αγώνες δέχτηκε σύνολο 8 κίτρινες. Οι μέσοι όροι δείχνουν "βαρυποινίτες" τους Σουηδούς.

Η περαιτέρω σκέψη που κάνω είναι ότι στον αγώνα αναμένουμε την κατοχή ως συνήθως να ανήκει στους Ισπανούς, που σημαίνει πως θα υποχρεώσουν τους Σουηδούς να επέμβουν για να τους κόψουν ενδεχομένως και ανορθόδοξα. Υπό αυτή την έννοια, το να δεχτούν οι Σουηδοί περισσότερες κάρτες σε σχέση με τους Ισπανούς, το θεωρώ αρκετά πιθανό.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 στο Foxbet.

επιστροφή στην κορυφή