sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: "Πληθωρισμός δηλώσεων του κ. Θεοχάρη στη Χαλκιδική, απουσία έργου"

MALAMA SYKIA ft 621

"Πυρά" με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού στην Κασσάνδρα

Στο στόχαστρο αυστηρής κριτικής από τη βουλευτή Χαλκιδικής και αναπληρώτρια Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, βρέθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, κατά την τελευταία επίσκεψή του στο νομό, όπως παρουσιάζει το σημερινό κεντρικό δημοσίευμα του halkidikifocus.gr. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της "είναι σύνηθες να επισκέπτονται τη Χαλκιδική κυβερνητικοί υπουργοί το καλοκαίρι, όμως στην περίπτωση του κυρίου Θεοχάρη, οι πολίτες κι οι επαγγελματίες του Νομού ανέμεναν κάτι περισσότερο. Καλώς επισκέφτηκε ο Υπουργός την Κασσάνδρα για εκδήλωση του Sani Resort, όμως, θα είχε αντίστοιχο ενδιαφέρον να είχε διοργανωθεί και κάποια ανταλλαγή απόψεων με τον κόσμο του τουρισμού, ο οποίος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στη φετινή σεζόν".

"Δυστυχώς, ο κύριος Θεοχάρης επέλεξε να υποβαθμίσει την επίσκεψη του ​στη Χαλκιδική, ενώ από τις δηλώσεις του στον Τύπο φαίνεται να μην έχει και ξεκάθαρη εικόνα για σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τον τουρισμό, όπως είναι το θέμα των διελεύσεων των τουριστών από τις πύλες εισόδου, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες κι εργαζόμενοι τον πρώτο μήνα ανοίγματος του τουρισμού", προσθέτει.

"Στην επόμενη επίσκεψη του κυρίου Θεοχάρη στη Χαλκιδική θα του προτείναμε να κάνει και μια βόλτα στα καταστήματα του Νομού, να συνομιλήσει με ξενοδόχους, με εργαζόμενους, με επιχειρήσεις για να αντιληφθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουριστική οικονομία της περιοχής. Θα του τα υπενθυμίσουμε εμείς στη Βουλή", καταλήγει με νόημα η κ. Μάλαμα.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 19:09
επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr