xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: 3 πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιάς

purosvestika logo

Μέχρι 31 Οκτωβρίου η αντιπυρική περίοδος

Συνολικά 3 πρόστιμα επέβαλε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Χαλκιδική, για πρόκληση πυρκαγιάς που θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Υπενθυμίζεται ότι διανύουμε την αντιπυρική περίοδο που ξεκίνησε την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Λιβροχιό Όρμου Παναγιάς, του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε γυναίκα, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

Για πυρκαγιά λόγω εκτέλεσης θερμών εργασιών στη Νέα Ποτίδαια, του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε άνδρα, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π/Κ Κασσάνδρας.

Για πυρκαγιά λόγω εκτέλεσης θερμών εργασιών στην Καλλιθέα, του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε άνδρα, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π/Κ Κασσάνδρας.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2