Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο τροχαία υλικών ζημιών στον κόμβο της Καλλικράτειας

kinhsh xalk

- Μποτιλιάρισμα στην Ποτίδαια, χαμηλώνουν οι ταχύτητες σε Γερακινή και Νικήτη

Δύο τροχαία, με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν στον κόμβο της Καλλικράτειας στις 12.00 περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώ η κίνηση από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική, αυξάνεται από το πρωί.
Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λίγο πριν τον κόμβο της Καλλικράτειας, ενώ λίγο μετά τον κόμβο, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην αριστερή λωρίδα.
Από τα τροχαία σημειώθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, ωστόσο η κίνηση μετά τον κόμβο διεξάγεται από μία λωρίδα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές οχημάτων στο σημείο.

Έξοδος των Θεσσαλονικέων από το πρωί

"Ανάσα" δροσιάς στις παραλίες της Χαλκιδικής αναζητούν οι Θεσσαλονικείς από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, για να ξεφύγουν από τον αφόρητο καύσωνα, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στη Μουδανιών, ενώ το πρωί προκλήθηκαν μποτιλιαρίσματα στην έξοδο της πόλης.
Όσον αφορά το εσωτερικό οδικό δίκτυο του νομού, υπάρχει τροχονομική ρύθμιση στην Γερακινή, τη Νικήτη και την Καλλιθέα. Ωστόσο λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων, μποτιλιάρισμα δημιουργείται στο "ορφανό" χιλιόμετρο της Ν. Ποτίδαιας. Επίσης οι ταχύτητες χαμηλώνουν στη Γερακινή και τη Νικήτη.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020