Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bet στο 2.06 των «οράνιε» και τα γκολ στη Σεβίλλη

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η πρόταση της ημέρας

Η φάση των «16» του Euro συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, από το Ολλανδία - Τσεχία θα προκύψει η αντίπαλος της Δανίας στα προημιτελικά και από το Βέλγιο - Πορτογαλία αυτός της Ιταλίας, αντίστοιχα.

Μάθε τα πάντα για τη στοιχηματική stoiximan

102. Ολλανδία – Τσεχία (19:00)

Πρώτος αγώνας μακριά από το Άμστερνταμ για την Ολλανδία (Βουδαπέστη), η οποία στους ομίλους ήταν καταιγιστική, ολοκλκηρώνοντας με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, στα οποία σημείωσε 8 γκολ, έχοντας την καλύτερη επίθεση στη φάση ομίλων.

Η Τσεχία έχασε από την Αγγλία την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε 3η, πέφτοντας πάνω στους Ολλανδούς (αντί για τους Ισπανούς). Το συγκρότημα του Σίλχαβι εξαρτάται σημαντικά από τον επιθετικό Σικ, ο οποίος έχει πετύχει και τα 3 γκολ ως τώρα. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μπορίλ, αμφίβολος δίνεται ο ποιοτικός χαφ Νταρίντα.

Προγνωστικό: Οι Ολλανδοί βρήκαν τρόπο και παίζουν αρκετά καλά, όντες παραγωγικοί στην επίθεση. Η Τσεχία κέρδισε μόνο τους Σκωτσέζους στη φάση ομίλων, πέραν 2-3 παικτών (Σικ, Γιάνκτο) δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Ποντάρουμε στο 2.06 του άσου με Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 27 Ιουνίου 2021 13:15

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020