ΡΟΗ 24/7:

Τι γίνεται όταν οι αρχηγοί συναντιούνται στο ίδιο αεροπλάνο!

tsipras koutsoumpas

Τσίπρας - Κουτσούμπας: Δύο ξένοι στην ίδια πτήση! Παπανδρέου-Θεοδωράκης δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα
Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!

 

Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκαν στην ίδια πτήση, όπως προδίδει το φωτογραφικό στιγμιότυπο που φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» και η στήλη του «Μικροπολιτικού».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι δυο πολιτικοί βρέθηκαν στην ίδια πτήση για Θεσσαλονίκη και κάθισαν με διαφορά μιας θέσης. Στη 10 ο Τσίπρας, στην 11 ο Κουτσούμπας...

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα παραμένει ακόμη άγνωστο εάν οι δυο άνδρες είχαν έστω μια σύντομη συνομιλία μεταξύ τους.

Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι και οι δυο στη φωτογραφία μοιάζουν βυθισμένοι στις σκέψεις τους, έχοντας ίσως βρει ευκαιρία για μια ανάπαυλα απ' τη μια ομιλία στην άλλη.

Στη Θεσσαλονίκη οι δυο αρχηγοί μίλησαν με διαφορά μισής ώρας και 500 μέτρων, κάτι που θα επαναληφθεί και στην Αθήνα με τον ΣΥΡΙΖΑ να διοργανώνει την κεντρική του συγκέντρωση στον Ομόνοια και το ΚΚΕ στο Σύνταγμα σήμερα το βράδυ.

Δύο ακόμα αρχηγοί κομμάτων συναντήθηκαν στον αέρα. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Σταύρο Θεοδωράκη, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί χθες από Ιωάννινα προς Αθήνα. Αντί πάντως να υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους, οι δύο άντρες ήταν αρκετά αμήχανοι και δεν μίλησαν μεταξύ τους. Οταν προσγειώθηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου μπήκε σε ειδικό όχημα που τον περίμενε στην πίστα, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της αερογραμμής.

 

protothema.gr

επιστροφή στην κορυφή