ΡΟΗ 24/7:

Δεν συμμετέχει στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής η παράταξη "Πρώτα το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής"

mpala podosfairou1359

Υποστηρίζει ότι η απόφαση της ΓΓΑ αποκλείει την συμμετοχή του 75% περίπου των ενεργών σωματείων του νόμου

Πυρά κατά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εξαπέλυσε η παράταξη "Πρώτα το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής", με επικεφαλής τον Κώστα Σγουρή, με ανακοίνωσή της, δηλώνοντας παράλληλα ότι αποσύρεται από τις εκλογές της ΕΠΣΧ, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας της για την απόφαση της ΓΓΑ, σύμφωνα με την οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου μόνο 10 σωματεία, χαρακτιρίζοντας μάλιστα τις εκλογές "φιάσκο", που υποβαθμίζει και εξευτελίζει τους υποψήφιους, κάνοντάς τους ''γυρολόγους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αποφασίσαμε να μην καταθέσουμε τις υποψηφιότητες μας διαμαρτυρόμενοι, για την απόφαση της ΓΓΑ να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣΧ μόνον 10 σωματεία.
Μια απόφαση η οποία αποκλείει την συμμετοχή του 75% περίπου των ενεργών σωματείων του νόμου. Μια απόφαση που για ασήμαντα στοιχεία και παραλήψεις αφαιρεί το δικαίωμα ιστορικών σωματείων του νόμου να συμμετέχουν και να επιλέξουν. Μια απόφαση που καθιστά την όποια διοίκηση επιλεγεί ανίσχυρη, αφού θα είναι μια διοίκηση μειοψηφίας. Και επίσης μια απόφαση που υποβαθμίζει και εξευτελίζει τους υποψήφιους κάνοντας τους ''γυρολόγους" εμφανίζοντας τους ξαφνικά να είναι μέλη σωματείων που δεν γνωρίζουν ούτε σε ποια κατηγορία αγωνίζεται η ομάδα, ούτε καν ποιος είναι ο πρόεδρος. Η διοίκηση της Ένωσης ταυτίζεται με αυτή την απόφαση της ΓΓΑ και του Υπουργού προχωρώντας σε εκλογές,ταυτίζεται με τον αποκλεισμό και το δικαίωμα των μελών της να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, επιλέγει να είναι διοίκηση μειοψηφίας. Καλή επιτυχία! Η απόφασή μας να συμμετέχουμε στις εκλογές είχε γνώμονα την προσπάθεια να βοηθήσουμε να αλλάξουν πράγματα στο ποδόσφαιρο του νόμου και όχι η εκλογή μας με οποιονδήποτε τρόπο.Ευχαριστούμε όλους που μας άκουσαν. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται. Υπάρχουν οι ομάδες μας, που είμαστε πραγματικά μέλη, υπάρχουν πολλοί που θέλουν ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, αλλά πάνω από όλα υπάρχει ''το ποδόσφαιρο που αγαπάμε".

 

 

επιστροφή στην κορυφή