Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρέχει στα νοκ άουτ

Προγνωστικά Ημέρας

Τα βλέμματα στην Εθνική Ελλάδος

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Διάβασε εδώ ότι χρειάζεται να ξέρεις για το n1 casino!

Επιστροφή μετά από καιρό για την στήλη με τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας για το Προολυμπιακού τουρνουά, με αντίπαλο την Κίνα. Οι δύο ομάδες έχουν χάσει το πρώτο ματς που έχουν παίξει στον όμιλο από τον Καναδά και έτσι το σημερινό ματς είναι ένας τελικός πρόκρισης στα νοκ άουτ. Η ομάδα που θα νικήσει σήμερα τα ξημερώματα, θα πάρει την δεύτερη θέση στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Τουρκία. Βέβαια, για να πάρει μια ομάδα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς, θα πρέπει -λογικά- να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καναδά στον τελικό. Αλλά ως εκεί, έχουμε δρόμο ακόμα...

Το υποθέταμε από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Ρικ Πιτίνο, το είδαμε και στο πρώτο ματς με τον Καναδά: Η Ελλάδα θέλει να παίξει γρήγορο μπάσκετ. Μπορεί η άμυνα και το σκεπτόμενο μπάσκετ να ήταν το σήμα κατατεθέν για τις επιτυχίες της Εθνικής στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, ωστόσο με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Αμερικανός προπονητής, το γρήγορο μπάσκετ είναι μονόδρομος. Η Κίνα από την άλλη, δεν ξέρει να παίζει κάτι άλλο. Στο –αδύναμο- πρωτάθλημα της χώρας, οι ομάδες παίζουν όσο πιο γρήγορα μπορούν, καθώς στο πέντε εναντίον πέντε δυσκολεύονται σημαντικά.

Η Εθνική μας ομάδα είναι σαφώς ανώτερη και θεωρώ ότι θα φτάσει στη νίκη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Πιστεύω, όμως, παράλληλα, ότι το σκορ μπορεί να ανοίξει και να επιβεβαιωθεί και το Over 159.5, οπότε θα πάω με το 2 & Over 159.5 σε απόδοση 2.09.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Μπάσκετ στο Foxbet.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020