ΡΟΗ 24/7:

ΕΒΕΘ: Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας – Ελλάδας

eveth

Οι τομείς που θα παρουσιαστούν είναι η γεωργία, η ενέργεια, ο τουρισμός και οι υποδομές

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ουκρανίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο: «Ukraine and Greece: discover new opportunities», τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 15.00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, στην αγγλική γλώσσα.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι η παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες, καθώς και των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής μας συνεργασίας, Οι ειδικότεροι επιχειρηματικοί τομείς που θα παρουσιαστούν είναι η γεωργία, η ενέργεια, ο τουρισμός και οι υποδομές, με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές, η οργάνωση σύγχρονων αστικών μεταφορών καθώς και η παραγωγή και το εμπόριο χάλυβα.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις εργασίες του Φόρουμ, παρακαλούνται να συμπληρώσουν, στα αγγλικά, τη σχετική δήλωση συμμετοχής, μετά την υποβολή της οποίας θα λάβουν το σύνδεσμο παρακολούθησης. Επίσης, εάν επιθυμούν να επικοινωνήσουν με συμμετέχοντες Ουκρανούς ομολόγους σας, στο περιθώριο της διοργάνωσης, μπορούν να συμπληρώσουν τα επιπλέον πεδία στη δήλωση.

Πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων EBEΘ
τηλ. 2310370132
Άννα Μπένη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ανδρομάχη Γεωργίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή