xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δίπλα στις σχολικές καθαρίστριες της Χαλκιδικής ο Απ. Πάνας

panas sxkath

Ερώτηση στα αρμόδια Υπουργεία για μετατροπή σε πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου των συμβάσεων όλων των σχολικών καθαριστριών

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, συναντήθηκε με το «Σύλλογο Εργαζομένων Καθαριότητας Ν. Χαλκιδικής» εκπροσωπούμενο από την Πρόεδρο, Ζαφειρώ Ζούμπα, καθώς και την Ταμία, Κερσιά Ευθυμιάδου, ενώ προχώρησε άμεσα σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας και Οικονομικών, προωθώντας τα ζητήματα που τις απασχολούν.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από την Πρόεδρο για τα ζητήματα του κλάδου των σχολικών καθαριστριών, των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τη συζήτηση απασχόλησε κατά κύριο λόγο το εργασιακό τους καθεστώς, τονίζοντας την αβεβαιότητα της μελλοντικής εργασίας τους. Παράλληλα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που προκύπτουν από τις συνθήκες στους χώρους εργασίας, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και της έλλειψης στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας. 

Ο κ. Πάνας επεσήμανε τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της εργασίας τους, με την οποία προσφέρονται τα μέγιστα στη σχολική κοινότητα και για το λόγο αυτό , στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα τους, προώθησε τα αιτήματά τους καταθέτοντας κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τα αρμόδια Υπουργεία, για μετατροπή σε πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου των συμβάσεων όλων των σχολικών καθαριστριών.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2