ΡΟΗ 24/7:

Προγνωστικά για τα κορυφαία φιλικά των ελληνικών ομάδων

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας

Διάβασε εδώ την πλήρη αξιολόγηση του goalbet casino.

558. Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ (21:00)

Πρώτο φιλικό για την Αϊντχόφεν μπροστά στους οπαδούς της, αναμένονται περίπου 23.500 φίλοι της στο γήπεδο. Προετοιμάστηκε στη Γερμανία, όπου στο τελευταίο φιλικό προβλημάτισε επιθετικά (0-0 με την Όσναμπρικ). Περιμένει ενίσχυση ο κόουτς Σμιντ, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Ντάμφρις (Α), Μάλεν (Ε), Γκάκπο (Ε) που συμμετείχαν στο Euro και τους διεθνείς Γκουτιέρες (Μ), Ντόαν (Ε). Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει δυνάμεις στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, περισσότερο για ξεμούδιασμα παρά για συμπεράσματα προσφέρθηκε η φιλική νίκη με 3-1 επί του Βόλου πριν αναχωρήσει από Ελλάδα. Μετράει μέρες ο απείθαρχος Ουάρντα (ΜΕ), θα προφυλαχθεί ο αρχηγός Βιερίνια (Α), διαθέσιμος ο νεοφερμένος φορ Ολιβέιρα.

Προγνωστικό: Δεν αλλάζει φιλοσοφία η Αϊντχόφεν, «σκοτώνει» επιθετικά (έστω κι αν έχει απουσίες), ευάλωτη αμυντικά. Μπορεί να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στον ρυθμό και θα ζητήσουμε το ασιατικό Over 3 σε απόδοση 1.84.

1165. Ολυμπιακός – Άρης (21:00)

Στο… άψε-σβήσε κανονίστηκε το φιλικό μετά την ματαίωση εκείνου του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ. Πρόβα ενδεκάδας ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που έρχονται (ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με μία εκ των Νέφτσι ή Ντιναμό Τιφλίδας, ο Άρης σε αυτά του Κόνφερενς Λιγκ με την Αστάνα) θα κάνουν οι δύο προπονητές κι ενώ οι μεταγραφικές υποθέσεις και των δύο «τρέχουν». Χωρίς τους τραυματίες Τικίνιο, Φορτούνη οι «ερυθρόλευκοι», ενισχυμένοι με τον Μήτρογλου οι Θεσσαλονικείς.

Προγνωστικό: Έφεση στο G/G έχουν οι δύο ομάδες στις μεταξύ τους συναντήσεις (10/11 στα πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), πιθανό να φέρουν άλλο ένα. Στο 1.70 η απόδοσή του.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

επιστροφή στην κορυφή