Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εργασίες κοπής πρασίνου στη Μουδανίων

erga koph xortwn2

Από αύριο Τρίτη έως την Παρασκευή

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο Τρίτη 27 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου.
Πιο αναλυτικά, οι εργασίςε θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
- Επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 έως και την Πέμπτη 29 Ιουλίου.
- Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 30 Ιουλίου.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες, από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020