xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: Σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση καραντίνας

astunomikos prostimo

1.435 έλεγχοι στη Χαλκιδική, 4.195 στην Κεντρική Μακεδονία

Μία 25χρονη συνελήφθη στο Δήμο Πολυγύρου στη Χαλκιδική και της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο των αστυνομικών Αρχών, ότι παραβίαση την καραντίνα στην οποία βρισκόταν, λόγω covit-19.
Σημειώνεται ότι χθες διενεργήθηκαν 1.435 έλεγχοι στη Χαλκιδική για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας και επιβλήθηκε ένα ακόμη πρόστιμο σε εργαζόμενο καταστήματος, για μη χρήση μάσκας.

Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 4.195 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 10 πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων.
Εκτός των παραπάνω παραβάσεων που διαπιστώθηκαν στη Χαλκιδική, βεβαιώθηκαν ακόμη 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, σε καταστήματα, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους και συγκεκριμένα 3 στις Σέρρες και ισάριθμες στην Πιερία και από μία σε Ημαθία και Κιλκίς. Επίσης επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε καφενείο στην Ημαθία, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2