xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στήριξη στους συλλόγους και τα σωματεία της Χαλκιδικής από το Επιμελητήριο

IMG FOTO plagia

Στόχος η διαφήμιση και η προβολή του τόπου

Αρωγός στις δράσεις των συλλόγων και σωματείων του νομού στέκεται το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στηρίζοντάς τους, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "έχει ικανοποιήσει σχεδόν όλα τα αιτήματα των συλλόγων, που υποβλήθηκαν προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, που μεταξύ άλλων αφορούσαν και την κατασκευή περιπτέρων πληροφοριών (info kiosk), ειδικών φωτεινών επιγραφών σε κεντρικά σημεία της περιοχής που δραστηριοποιούνται, όπου προβάλλονται μέσω του χάρτη της περιοχής και οι τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί ο κάθε επισκέπτης".

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, "μέσω των κοινών στοχευμένων δράσεων το αισθητικό αποτέλεσμα που προκύπτει, συντελεί στην διαφήμιση της κάθε περιοχής και την δυνατότητα προσέλκυσης επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσδίδοντας ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να καταστεί ως τουριστικός προορισμός".

"Η φωτεινή επιγραφή που τοποθετήθηκε στην παραλία των Νέων Πλαγίων, αποτελεί αδιάψευστο παράδειγμα μιας μοντέρνας και σύγχρονης προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού. Είναι και αυτός ένας τρόπος προβολής της περιοχής όπου κάθε σωματείο και σύλλογος του νομού μας, μπορεί να εφαρμόσει για να συμβάλλει στην διαφήμισή τους", σημειώνεται ακόμη από το Επιμελητήριο, τονίζοντας ότι: "Η διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι ανοιχτή σε κάθε λογική και εφικτή πρόταση των συλλόγων του νομού μας και είναι πρόθυμη να τη στηρίξει".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2