xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Λύση για τους βιολογικούς Νικήτης και Ν. Μαρμαρά

lymata biol 1

Έργα αναβάθμισης 6,9 εκατ. ευρώ μέσω του "Αντώνης Τρίτσης"

Την ένταξη του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 6.994.812 ευρώ στο Πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ", ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας. Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις για την ορθή λειτουργία των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νικήτης και Νέου Μαρμαρά.

"Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σημαντική επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, καθώς, με τις παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, επιλύονται σοβαρά και χρόνια λειτουργικά προβλήματα των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων βιολογικών καθαρισμών, τα οποία ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους -ιδίως της Νικήτης- τα τελευταία δέκα χρόνια. Ευελπιστούμε άμεσα και στην ένταξη της αντίστοιχης πρότασης που αφορά την αναβάθμιση των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων της Κοινότητας Σάρτης, συνολικού προϋπολογισμού 2.360.000 ευρώ", υπογράμμισε ο κ. Ντέμπλας.

"Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιθωνίας με τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου και τους συνεργάτες της συνεχίζει συστηματικά και αποτελεσματικά να αξιοποιεί στο έπακρον κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης -παρά τις δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας- και να εξασφαλίζει σημαντικούς οικονομικούς πόρους με αποκλειστικό σκοπό την ουσιαστική βελτίωση των υποδομών διαχείρισης αστικών λυμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος και την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του Δήμου", κατέληξε ο Δήμαρχος Σιθωνίας.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2