ΡΟΗ 24/7:

Παρουσιάζεται το παιδικό βιβλίο "Σαν παραμύθι" της Λίλας Στογάννη

226069014 4375386189149606 7300512202978726346 n

Στα Σίλατα και τα Ν. Φλογητά

Την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Λίλας Στογιάννη, "Σαν παραμύθι" διοργανώνει ο Δήμος Ν. Προποντίδας και οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του ΟΠΑ την επόμενη εβδομάδα:
- Την Τρίτη 3-8-2021, Κεντρική Πλατεία Ν. Σιλάτων, στις 20:00
- Την Πέμπτη 5-8-2021, Ν. Φλογητά, Πάρκο παραλίας, στις 20:30.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τέσσερις εποχές κι ένα παιδί.
Τέσσερις προσπάθειες να γίνει πραγματικότητα το όνειρό του.
Τι είναι όμως αυτό που επιθυμεί; Θα καταφέρει να το αποκτήσει;
Όσο υπάρχουν καρδιές που ελπίζουν, ανοιχτές αγκαλιές κι ευγενικά χέρια... όλα μπορεί να συμβούν!

Σημείωμα της συγγραφέως:
Κάποια στιγμή στην παιδική μου ηλικία, μου διάβασαν το παραμύθι του Πήτερ Παν. Λάτρεψα το αγόρι που μπορούσε να πετάξει, δε μεγάλωνε και ζούσε στη "Χώρα του Ποτέ". Σκέφτηκα ότι αν έψαχνα θα μπορούσα να βρω αυτή τη μαγική χώρα και να ζήσω για πάντα εκεί.
Στο μεταξύ είπα να σπουδάσω στο ΤΕΙΘ Βρεφονηπιοκομίας και στη συνέχεια στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής του ΑΠΘ. Ο καιρός περνούσε και εγώ εργάστηκα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αλλά δεν ξέχασα ποτέ το όνειρό μου. Άρχισα να γράφω το πρώτο μου βιβλίο, "Οι 12 μήνες παίζουν κουκλοθέατρο" (εκδ. Βάρφη) και στη συνέχεια με μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων φτιάξαμε τα "Νανουρίσματα και ξυπνήματα" (εκδ. Τσιαμπίρη). Συνεχίζοντας να ψάχνω, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα εκπαιδευτικής διοίκησης και Ηγεσίας.
Αν αναρωτιέστε τι έγινε στο τέλος, σας λέω ειλικρινά ότι τη βρήκα τη "Χώρα του Ποτέ". Είναι η ζωή μου κάθε μέρα στο νηπιαγωγείο. Τώρα, είμαι κι εγώ σαν το Πήτερ Παν. Δε μεγαλώνω ποτέ και μαζί με τους μικρούς μου μαθητές, κάνουμε ό,τι είπε εκείνος: "Σκεφτείτε μόνο τις πιο ευτυχισμένες σκέψεις και θα πετάξετε...".

επιστροφή στην κορυφή