xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: 2 πρόστιμα σε 2 κέντρα διασκέδασης - 6 για μάσκα

bar orthioi

4.920 έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία

Συνολικά 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 2 σε κέντρα διασκέδασης, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Παρασκευή στη Χαλκιδική, μετά από 1.894 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα σε εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σε επιβάτη ΙΧ. Επίσης επιβλήθηκαν από 300 ευρώ πρόστιμο, σε 2 κέντρα διασκέδασης, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4.920 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, από τις οποίες 16 αφορούσαν εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντοπίστηκαν 7 στην Πιερία, 5 στη Χαλκιδική και 4 στις Σέρρες, μία πελάτη καταστήματος υγεινομικού ενδιαφέροντος στην Πέλλα και μία επιβάτη ΙΧ στη Χαλκιδική.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, ενώ επιβλήθηκαν από 5.000 ευρώ πρόστιμο, σε καφετέρια και σε εστιατόριο - μπαρ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας στο καθένα, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και μη τήρηση αποστάσεων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2