ΡΟΗ 24/7:

Τέταρτη η Κατερίνα Στεφανίδη στο Τόκιο

stef tel

8η η Νικόλ Κυριακοπούλου

Σε έναν τελικό για γερά νεύρα, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με 4,80 μ., μένοντας έξω από τα μετάλλια. Όσον αφορά τη Νικόλ Κυριακοπούλου κατετάγη 8η με 4,50 μ. «Ήθελα πάρα πολύ να φέρω ένα μετάλλιο. Ήρθα με την έκτη καλύτερη επίδοση, βγήκα τέταρτη. Έκανα έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Τα θαλάσσωσα λίγο», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα, αναφέροντας τα τεχνικά λάθη και τις επιλογές που έκανε στον αγώνα και δεν της βγήκαν.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της, περνώντας με την τρίτη προσπάθεια τόσο τα 4,50 μ., όσο και τα 4.70 μ. και με τη δεύτερη τα 4.80 μ., επίδοση με την οποία ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4.85 μ., ύψος στο οποίο έκανε μια προσπάθεια, ούτε τα 4.90 μ., ύψος για το στο οποίο έκανε 2 προσπάθειες, μένοντας στην τέταρτη θέση κι εκτός μεταλλίων.

Σημειώνεται ότι το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Αμερικανή Ναζότ, το ασημένιο η Ρωσίδα Σιτόροβα και το χάλκινο η Μπράτσοου από τη Μεγάλη Βρετανία.

Όσον αφορά τη Νικόλ Κυριακοπούλου, πέρασε με τη δεύτερη τα 4,50 μ., αλλά απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες στα 4,70 μ., με αποτέλεσμα να μείνει στην όγδοη θέση.

επιστροφή στην κορυφή