xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συμβολικός καθαρισμός της παραλίας της Νικήτης την Παρασκευή

235818203 537637930783566 2922476622645969379 n

Στο πρόγραμμα "Clean it like Greek" ο Δήμος Σιθωνίας

Στο πρόγραμμα Οικολογίας & Φιλελληνισμού "Clean it like Greek" που πραγματοποιείται από το AQUAHELP Foundation σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.T.) και το Υπουργείο Τουρισμού, επιλέχθηκε ο Δήμος Σιθωνίας.
Στο πλαίσιο υπογραφής Χάρτας Οικολογικής Συνείδησης & Συμπόρευσης μεταξύ AQUAHELP Foundation και Δήμου Σιθωνίας, από τον Δήμαρχο Κυπαρίσση Ντέμπλα και τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Γιώργο Κορφιά, διοργανώνεται την προσεχή Παρασκευή 20 Αυγούστου, από τις 17:30 έως τις 18:30 συμβολικός καθαρισμός τμήματος της παραλίας της Νικήτης από εθελοντές. Ως σημείο συνάντησης ορίζεται ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων, όπου μπορούν να προσέλθουν όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν τη δράση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι ως ένα κίνημα οικολογίας και παγκόσμιου φιλελληνισμού με στόχο να αναδειχθεί το 2024 η Ελλάδα ως η καθαρότερη χώρα στον κόσμο.
Το "Clean it like Greek", ως ένα πρόγραμμα κάτω από την αιγίδα του Ε.Ο.Τ, αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και οικολογικής αφύπνισης σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας μια άλλη γεύση στον όρο μοντέρνα απολαυστική οικολογία.

Λίγα λόγια για το AQUAHELP Foundation

To AQUAHELP Foundation είναι Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου ιδρύθηκε το 2020 και είναι μέλος των επίσημων Foundations των Ηνωμένων Πολιτειών με αριθμό αναγνώρισης (Foundation ID), 3870877 στην πολιτεία του Delaware.
Με ξεκάθαρο οικολογικό DNA, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, παρεμβάσεις οικολογικής συμμετοχής και αφύπνισης, επιδιώκοντας να ισχυροποιήσει την ατομική και εταιρική ευθύνη απέναντι στον πλανήτη με έναν τρόπο ήπιο, φιλικό και μοντέρνο.
Με νοοτροπία θετική στις συνεργασίες, συμπορεύεται με κάθε οργανισμό που έχει υγιή οικολογική καρδιά.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2