xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας 56χρονης στη Θεσσαλονίκη

thesssaloniki dolofonia2308 scaled

Στην περιοχή της Καλαμαριάς

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 48χρονος που αναζητείτο για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του, νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, όπου προσήχθη για να εξεταστεί από αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες ο 55χρονος εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του.

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην την σκοτώσει.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στις σχέσεις του και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από περίοικο σπεύδοντας στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

UPDATE

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα οδηγηθεί ο άνδρας που προσήχθη και συνελήφθη για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο διαμέρισμά της, στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 48χρονο, με καταγωγή από τη Γεωργία, εις βάρος του οποίου αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αφού τον εξέτασαν, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που κατάγεται επίσης από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην τη σκοτώσει. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στη σχέση του και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε επί της οδού Γραβιάς 47. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε μετά τη 1.30 το μεσημέρι, από περίοικο, κι έσπευσε στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως κλείδωσε το σπίτι κατά την αποχώρησή του και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 24 Αυγούστου 2021 08:30
επιστροφή στην κορυφή