xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Το halkidikifocus γιόρτασε τα 10 του χρόνια, τιμώντας τους υγειονομικούς της Χαλκιδικής (φωτο)

partu21prwti

Επίκεντρο οι άνθρωποι που καταβάλλουν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και τιμώντας τους υγειονομικούς της Χαλκιδικής για τον αγώνα που δίνουν σχεδόν δύο χρόνια τώρα κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου, στο beach bar "Pastazi", στην παραλία των Ν. Φλογητών, το 10ο Gala του halkidikifocus.

partu21tourta

Αναλυτικότερα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, οι Βουλευτές Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας, οι Δήμαρχοι Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Προποντίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, Γιώργος Πασαλής, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικός Γιάννης Τσαγανός, καθώς και μέλη της Ένωσης, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του νομού και επιχειρηματίες, ενώ τη βραδιά κάλυψαν μουσικά η Στέλλα Λιναρδή και η Θεοδώρα Δημητρίου.

partu skini

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ο οποίος νοσεί από COVIT-19 απέστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι απόψε κοντά σας, σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της επετειακής εκδήλωσή σας για τα 10 χρόνια λειτουργίας. Δέκα χρόνια λειτουργίας και συμβολής στην έγκυρη, έγκαιρη ενημέρωση.
Είστε πάντα κοντά στον πολίτη, κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοντά στα προβλήματα, κοντά στον τόπο μας, προσφέροντας σε αυτόν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Χωρίς να κυνηγάτε την εύκολη, την αδιασταύρωτη και ανεπιβεβαίωτη είδηση, απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων ή απόκτηση υψηλής αναγνωσιμότητας, στέκεστε με σεβασμό απέναντι σε κάθε θέμα, υπηρετώντας πάνω από όλα το λειτούργημά σας.
Η απουσία μου οφείλεται, όπως έχω ήδη ανακοινώσει στο γεγονός ότι νοσώ από κορωνοϊό. Αυτό, αν θέλετε μου δίνει το δικαίωμα να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία, σε σχέση με το θέμα της εκδήλωσης. ο ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον υποτιμούμε. Γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα των υγειονομικών μας τα δύο τελευταία χρόνια με έναν ύπουλο και ισχυρό ιό, που έχει αποδεκατίσει οικογένειες, που μας έχει στερήσει φίλους και συνεργάτες.
Οι άνθρωποι που εργάζονται στο χώρο της υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, πιστοί στο καθήκον και στον όρκο τους. Τους ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε. Για έναν άνθρωπο που περνά δύσκολες στιγμές και η ζωή του απειλείται, οι σωτήρες του φοράνε "άσπρες στολές". Σας αξίζει η επιβράβευση της Πολιτείας και η ευγνωμοσύνη όλων μας.
Κλείνοντας να ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και του χρόνου να ξανανταμώσουμε».

partu antwniou

Από την πλευρά της η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Αντωνίου, δήλωσε για τα 10 χρόνια του halkidikifocus «Θέλω πρωτίστως να συγχαρώ την Διευθύντρια του Halkidikifocus, Κορίνα Ζολά και τη δημοσιογραφική ομάδα για την προσπάθεια της αντικειμενικής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης που παρέχουν στους πολίτες. Αυτό εξάλλου αγκάλιασε, 10 χρόνια τώρα, ο κόσμος.
Η ευχή μου είναι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος για την αλήθεια, για σωστή ενημέρωση και με τον ίδιο σεβασμό πάντα στον πολίτη.
Την δύσκολη περίοδο, που βιώνουμε λόγω covid-19, αυτό που απαιτείται είναι ενότητα και ομοψυχία. Να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για να πετυχαίνουμε το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.
Χρόνια πολλά στο Halkidikifocus».

Οι βραβεύσεις του halkidikifocus

Φέτος, επίκεντρο της βραδιάς και των βραβεύσεων που έχει καθιερώσει το halkidikifocus ήταν οι υγειονομικοί, οι οποίοι από την αρχή της πανδημίας καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια απέναντι στον COVIT-19.

vra malama

Έτσι τιμήθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και το βραβείο παρέδωσε στον εκπρόσωπό του, Βασίλη Ουραΐλογλου, η Βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα. Σημειώνεται ότι ο ΓΝ Χαλκιδικής, Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελουδης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, λόγω φόρτου εργασίας, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Ζητώ συγγνώμη που δεν έχω την δυνατότητα να βρίσκομαι κοντά σας, αλλά ο φόρτος εργασίας με υποχρεώνουν να βρίσκομαι στο γραφείο.
Πιστεύω, όλοι εμείς που έχουμε την υγεία μας δεν σκεφτόμαστε τον εαυτό μας.
Σκεφτόμαστε τους ασθενείς μας που δίνουν μάχη μεταξύ ζωής και θανάτου και επίσης τους γιατρούς μας και τους νοσηλευτές μας.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξισωτικό και τίποτε πιο σκληρό από τον μονότονο ήχο των αναπνευστήρων στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Ο ιός συνεχίζει να μεταλλασεται και να προσαρμόζεται στον άνθρωπο.
Ξέρω πόσο κουρασμένη είναι η κοινωνία και επίσης ξέρω καλά για τον ηρωικό αγώνα που δίνουν καθημερινά όλοι οι Υγειονομικοί μας.
Πιστεύω στην ομαδική προσπάθεια κοινωνίας και επαγγελματιών υγείας.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή η πανδημία θα φύγει.
Είμαι σίγουρος, όμως, τους ανθρώπους που χάσαμε δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ.
Δεν θα κουραστούμε, δεν θα αποτύχουμε, όλοι μαζί θα πετύχουμε.
Η νίκη είναι μαζί μας.
Εύχομαι από καρδιάς, τα καλύτερα στο halkidikifocus και να συνεχίσει να προσφέρει με επιτυχία στον τομέα της ενημέρωσης».

vrav panas

Ακόμη, για το Κέντρο Υγείας Ν. Καλλικράτειας τιμητική πλακέτα για τη συνδρομή των στελεχών του, παρέλαβε από τον Βουλευτή Χαλκιδικής, Απ. Πάνα, ο Νίκος Καραμήτσος.

vrav xalkia

Επίσης τιμήθηκε από το halkidikifocus το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τη Δήμαρχο Κασσάνδρας, Αν. Χαλκιά, ο Στέφανος Τσοτουλίδης.

vrav val

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στ. Βαλιάνος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου, Γιάννη Ελευθερούδη.

vrav antwniou

Η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μ. Αντωνίου έκανε τη βράβευση του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Τσοτουλίδης.

vrav tasios

Οι γιατροί της Χαλκιδικής τιμήθηκαν στο πρόσωπο του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου του Νομού, Μάριου Πυρπασόπουλου, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρ. Τάσιος.

vrav korina

Τα πληρώματα και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ήταν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα κατά της πανδημίας και εκ μέρους τους, ο Δημήτρης Χριβατάκης, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, την οποία παρέδωσε η Κορίνα Ζολλά.

vrav kouf loukov

Επίσης το halkidikifocus τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο για τη συμβολή του στην ανακαίνιση της παλιάς παθολογικής πτέρυγας του Νοσοκομείου Πολυγύρου, έργο 160.000 ευρώ. Το βραβείο παρέλαβε για τον Αντιπεριφερειάρχη το στέλεχος της ΠΕΧ, Δημήτρης Λουκοβίτης, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γ. Κουφίδη.

vrav ketempz

Τέλος, η Κορίνα Ζολλά παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα στον Σταύρο Κετεμποζίδη για τα 10 χρόνια φιλοξενίας του halkidikifocus στο beach bar "Pastazi".

partu vid

Πριν τελειώσει η βραδιά μια έκπληξη περίμενε τους παραβρισκόμενους, καθώς έγινε η πρώτη προβολή του video clip του τραγουδιού "Reverb", που έγραψαν ο Ιρλανδός Gerald Ahern, ο οποίος το ερμηνεύει και ο Λάμπης Μαυροφρίδης, από τα Ν. Μουδανιά. Σημειώνεται ότι το video clip γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Χαλκιδική, στέλνοντας όμορφες εικόνες από τον τόπο στην Ιρλανία, με τη στήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και των Δήμων Ν. Προποντίδας και Αριστοτέλη.

240676029 3071400539813400 6684015309030579427 n

240905194 334429265048660 8797462532982691989 n

240955232 1138785633618698 2742769618392098956 n

240958890 3162931640602610 4486506168892497392 n

DSC 5824

DSC 5906

DSC 5915

DSC 5919

DSC 5923

DSC 5963

DSC 5802

DSC 6029

DSC 6030

https://www.facebook.com/halkidikifocus/ https://www.facebook.com/korina.zolla.9/ https://www.facebook.com/labic.mav https://www.facebook.com/geraldahernmusic

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 31 Αυγούστου 2021 19:16
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2