xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στις 9 Σεπτεμβρίου η απονομή των "Βραβείων Επιχειρηματικότητας 2021", από το Επιμελητήριο

epimelitirio halkidiki m

Παρουσία του Αντιπροέδρου της ΕΕ, Μ. Σχοινά

Τη βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν διοργανώνει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο ξενοδοχείο "Pomegranate", στη Ν. Ποτίδαια το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, θέλοντας να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού οι οποίες διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς.
Στην ειδική εκδήλωση "Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021", θα παραβρεθούν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς και Υπουργοί της Κυβέρνησης, οι οποίοι θα βραβεύσουν καταξιωμένες επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο του ξενοδοχείου.

Σημειώνεται ότι στο χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται η είσοδος σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού και στους μη εμβολιασμένους με την επίδειξη μοριακού τεστ εντός των τελευταίων 72 ωρών ή rapit test εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την εκδήλωση. Η είσοδος με αυτοδιαγνωστικά τεστ δεν επιτρέπεται.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2