Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι 20 Οκτωβρίου η δήλωση κυψελών των μελισσοκόμων

MELISSIA

Πού πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις

Το αργότερο μέχρι τις 20 Οκτωβρίου οι ενεργοί μελισσοκόμοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό μητρώο πρέπει να υποβάλλουν δήλωση κατεχόμενων κυψελών για το έτος 2021 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του Άρθρου 7 της υπ’ αριθμ. 140/106513/16-4-2021 (ΦΕΚ 1560/Β’/17-4-2021) Υπουργικής Απόφασης.
Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χαλκιδικής, οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν:
α) σε έντυπη μορφή στο 2ο όροφο, γραφείο 75, Τ.Φ.Ζ.Π. της Δ.Α.Ο.Κ., της Π.Ε. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, καθώς και στα κατά τόπους Γραφεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρεία της Π.Ε. Χαλκιδικής .
β) σε ηλεκτρονική μορφή στο Τ.Φ.Ζ.Π. της Δ.Α.Ο.Κ. (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και
γ) μέσω της διαχειριστικής εφαρμογής του ΥΠ.Α.Α.Τ.

 

 

Μετά την αίτηση θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα της ανωτέρω Υ.Α. προκειμένου να εκδοθεί η σχετική βεβαίωση δήλωσης κατεχόμενων κυψελών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020