Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ληστής ταξιτζήδων
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
- Εκτύπωση
Με την απειλή μαχαιριού αφαιρούσε τις εισπράξεις
Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη 38χρονου, περιπτώσεις ληστειών σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή του Κορδελιού, ο συλληφθείς πριν αποβιβαστεί από ταξί, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από τον οδηγό το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, μαζί με τον παραπάνω οδηγό, εντόπισαν τον 38χρονο στην περιοχή του Δενδροποτάμου, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας «Ζ». Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι, 3 μικροδέματα κοκαΐνης, και 3 χάπια άγνωστης χημικής προέλευσης.
Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς πριν από 20 μέρες περίπου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, διέπραξε ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε βάρος οδηγού ΤΑΞΙ, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαπράξει ακόμη μία, επίσης από οδηγό ΤΑΞΙ στην ίδια περιοχή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Αλ. Τσίπρας: "Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία"
- Σύγκρουση ΙΧ με μηχανή στις Καβουρότρυπες
- Κ. Μάλαμα: "Είμαστε μαζί με τις γυναίκες του Δήμου Σιθωνίας, θύματα της βίαιης συμπεριφοράς του δημοτικού συμβούλου"
- Πράσινο φως για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων στο δρόμο Σκιώνης-Χανιώτης
- Ανοιχτά σήμερα το βράδυ τα δύο Μουσεία των Μουδανιών