xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κιλκίς: Πάνω από 21 κιλά κάνναβης εντόπισαν η Minnie και η Iris (φωτο και βίντεο)

Minnie Iris

Ο 45χρονος που μετέφερε τα ναρκωτικά χτύπησε με το όχημά του περιπολικά, στην προσπάθειά του να ξεφύγει

Για εισαγωγή περισσότερων των 21 κιλών κάνναβης συνελήφθη ένας 45χρονος άνδρας σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος κατά των αστυνομικών, προκαλώντας φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και παρά την σθεναρή αντίσταση του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ. Στο μεταξύ φέρεται να έκρυψε δύο σάκους με ναρκωτικά σε δασώδη περιοχή και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλά και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Iris» του Τελωνείου Ευζώνων, πραγματοποιήθηκαν με το πρώτο φως εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι 2 σάκοι με ποσότητες κάνναβης, που είχε κρύψει ο συλληφθείς. Οι 2 σάκοι περιείχαν συνολικά 20 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 61 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

minnie narkk

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του, που χρησιμοποίησε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

επιστροφή στην κορυφή