ΡΟΗ 24/7:

Νέο G/G στο Μάντσεστερ Γιουν. – Γουέστ Χαμ, σκοράρουν στο Μονακό

Προγνωστικά Ημέρας

Ποδοσφαιρική πανδαισία

Η πλήρης αξιολόγηση του live bet365 casino!

935. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (21:45)

«Σφήνα» από Αγγλικό Λιγκ Καπ και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ. Οι δύο ομάδες τα... λένε και πάλι μόλις τρία 24ωρα μετά τη μεταξύ τους μονομαχία στο Λονδίνο. Εκεί όπου η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει 2-1 με ανατροπή, χάρη στα τέρματα των Ρονάλντο και Λίνγκαρντ. Στο 95' χρειάστηκε απόκρουση πέναλτι από τον Ντε Χέα. Σκέψη για αρκετές αλλαγές έχει ο τεχνικός Σόλσκιερ, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν Άστον Βίλα και Βιγιαρεάλ (για το Τσάμπιονς Λιγκ). Η Γουέστ Χαμ αναμένεται να παραταχθεί με περισσότερους βασικούς στην ενδεκάδα, παρότι ακολουθούν και γι' αυτήν απαιτητικά παιχνίδια (Λιντς και Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ). Λογικά ξεκινάει ο ξεκούραστος επιθετικός Αντόνιο.

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, όμως δε γνωρίζουμε το εύρος του rotation που θα κάνει ο τεχνικός Σόλσκιερ. Ακόμη και αυτοί που θα αγωνιστούν, μπορούν να δώσουν ουσία στο παιχνίδια. Η Γουέστ Χαμ δυναμώνει με τον Αντόνιο στην ενδεκάδα, αν προτιμηθεί και ο Γιαρμολένκο, τότε θεωρούμε πως έχει και αυτή ένα γκολ. Το G/G βρίσκεται σε απόδοση 1,80.

765. Μονακό – Σεντ Ετιέν (22:00)

Κλείνουμε με Α' Γαλλίας. Η Μονακό προέρχεται από το 2-2 στο ντέρμπι με τη Νις, αν και είχε τύχη και γκολκίπερ Νούμπελ. Με 1-2-3 συνεχίζουν οι Μονεγάσκοι στο πρωτάθλημα, θέλουν φυσικά να επιστρέψουν στις νίκες και να μπουν δυναμικά στη μάχη για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί να μην υπολογίζεται ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μαριπάν, ωστόσο είναι διαθέσιμος ο Ισπανός μέσος Φάμπρεγας. Η Σεντ Ετιέν υπέστη τρίτη σερί ήττα, 2-1 εντός από την Μπορντό. Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο τεχνικός Πιέλ. Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι «στεφανουά», πορεύονται δίχως νίκη έως τώρα (0-3-3). Δεν είναι σε θέση να προσφέρουν ο βασικός ακραίος αμυντικός Μασόν, αλλά και ο χρήσιμος μέσος Μουεφέκ.

Προγνωστικό: Η Μονακό «φωτογραφίζεται» ως φαβορί για τη νίκη, δεδομένου πως η Σεντ Ετιέν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θεωρητικά οι γηπεδούχοι θα «ξεμπουκώσουν» επιθετικά. Κέρδος θα είναι αν βοηθήσει και η φιλοξενούμενη στον τομέα του σκοραρίσματος, μιας και θα κυνηγήσουμε το Over 2,5 του 1,85.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Λιγκ 1 στο Foxbet.

επιστροφή στην κορυφή