ΡΟΗ 24/7:

Στο πλευρό των εργαζομένων στα ΚΕΠ ο Απ. Πάνας

2209

Προβλήματα στη λειτουργία λόγω πανδημίας, αλλά και υποστελέχωσης

Με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.) συναντήθηκε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν στο Βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εργαζομένων στις υπηρεσίες αυτές, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που προέκυψαν στη λειτουργία των Κ.Ε.Π. λόγω πανδημίας. Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη στελέχωσης των ΚΕΠ με επιπλέον προσωπικό, εξαιτίας της πληθώρας των επιπρόσθετων αρμοδιοτήτων που επωμίστηκαν τα τελευταία χρόνια.
Ο κ. Πάνας σημείωσε: «Ο αυξημένος φόρτος εργασίας των Κ.Ε.Π. και λόγω της πανδημίας, αλλά και λόγω της συγχώνευσης των υπολοίπων άλλων υπηρεσιών, έχει δημιουργήσει στην κοινωνία ποικίλα προβλήματα. Η έλλειψη προσωπικού είναι για μια ακόμη φορά το ζητούμενο στις δημόσιες υπηρεσίες και ειδικότερα στα ΚΕΠ, τη δημόσια υπηρεσία που αποτελεί το πιο άμεσο σημείο επαφής με τους πολίτες. Με κοινοβουλευτικές ενέργειες θα υποστηρίξω τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων των Κ.Ε.Π., υπερασπίζοντας ταυτόχρονα και την ομαλότερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Χαλκιδικής».

επιστροφή στην κορυφή