xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

«Voltάρω» απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα

voltarw palio

Έρχεται η «πράσινης» γιορτής του την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Στην εποχή των bytes, του 5G και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι…must για κάθε θεσμό που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες στους οποίους απευθύνεται, να έχει τη δική του παρουσία στο διαδίκτυο. Πόσο μάλλον για ένα καινοτόμο θεσμό, όπως το «Voltάρω» που προβάλλει τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης και τις πρωτοποριακές εφαρμογές της «καθαρής» ενέργειας.

Ενόψει λοιπόν της «πράσινης» γιορτής του την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, απέκτησε και τη δική του σελίδα στο διαδίκτυο. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.voltaro-pkm.gr, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που προωθεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα, τις δυνατότητες που παρέχουν τα ηλεκτροκίνητα μέσα μεταφοράς (αυτοκίνητα, ποδήλατα, μηχανάκια, πατίνια) ώστε να κάνουμε τις πόλεις μας πιο έξυπνες, φιλικές και ανθρώπινες, να δει φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις.

Και κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο στην κορυφής της σελίδας, μπορεί να δηλώσει από τώρα συμμετοχή στην κλήρωση εντυπωσιακών δώρων (π.χ. ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια, αξεσουάρ ηλεκτροκίνησης) που θα γίνει την Κυριακή, απαντώντας στις ερωτήσεις ενός εικονογραφημένου ψηφιακού κουίζ.

Μια… βόλτα στο διαδικτυακό «Voltάρω» αξίζει!

επιστροφή στην κορυφή