ΡΟΗ 24/7:

Δεν μας τα λες καλά μάγκα Μουρίνιο

 

Προγνωστικά Ημέρας

Το βάρος στην έδρα

Ενημέρωση καθημερινά για τα nba νεα!

Ρόμα – Ουντινέζε:

Σήμερα θα επισκεφτώ το ιταλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ρόμα - Ουντινέζε. Θα σταθώ περισσότερο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, το Βερόνα - Ρόμα για να σχολιάσω ένα θεματάκι. Μέχρι την 4η αγωνιστική είχαμε μία Βερόνα με 3/3 ήττες, της οποίας η άμυνα ήταν «σουρωτήρι» για ιταλικό σπαγγέτι. Στον αντίποδα είχαμε μία Ρόμα με 3/3 νίκες με αρκετά συμπαθητικές εμφανίσεις. Διάβαζες, λοιπόν, το συγκεκριμένο αγωνιστικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης και δεν έβρισκες κάτι το συνταρακτικό. Έριχνες και μία ματιά στην προϊστορία και παρατηρούσες πως από το 1997 και μετά, η Βερόνα εντός είχε μόλις μία νίκη επί της Ρόμα.

Θα ήθελα λοιπόν κάποιος από αυτούς τους ειδικούς «αποδοσάδες» που κυκλοφορούν στην πιάτσα, να μου εξηγήσει πώς έβγαινε αυτό το 2.15 στο «διπλό» της Ρόμα, το οποίο μάλιστα σε μερικούς φάνηκε και μικρό ως απόδοση. Τι πρόγραμμα έχετε ρε παίδες και τα βρίσκετε, για πείτε και σε μας τους ανίδεους μπας και ξυπνήσουμε λίγο. Την ικανότητα τους αυτή ομολογώ δεν την έχω, άσχετα βέβαια αν εδώ στο Foxbet σας βάζω συνέχεια «early bet» των οποίων οι αποδόσεις στο σημείο που δίνω σχεδόν πάντα γκρεμίζονται. Θεώρησα την απόδοση «τυρί ροκφόρ» και απέφυγα στο στοίχημα μου να διαλέξω σημείο (πήρα κόρνερ υπέρ της Ρόμα, που ήρθε εύκολα). Μύριζε πολύ «μούχλα» πως το λένε αλλιώς. Τουλάχιστον έσωσα και ένα - δυο φίλους από τη... λούμπα.765. Μονακό – Σεντ Ετιέν (22:00)

Γενικά τους Ιταλούς τους φοβάμαι ή για να το πω αλλιώς, δεν τους έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη. Έχω στοιχεία εκ των έσω για αυτό. Όταν λοιπόν χάνεις από τη Βερόνα κύριε Μουρίνιο και το θεωρείς παντελώς ανούσιο γεγονός, δεν μας τα λες καλά. Πότε έγινε ξαφνικά τόσο υπεράνω ο Μουρίνιο για πείτε μου; Η γκέλα, λοιπόν, έγινε και νομίζω πως δεύτερη στο... καπάκι δεν θα γίνει εκτός και αν θέλουν να μαζέψουν πάλι όλο το... χαρτί. Την υποψία μου αυτή την ενισχύει η Ουντινέζε, η οποία και αυτή μετά από τρεις σουλουπωμένες εμφανίσεις, ισοπεδώθηκε από τη Νάπολι με «ντόρτι» για πλάκα. Δεν ισχυρίζομαι πως η παρουσία του Μουρίνιο έκανε τη Ρόμα υπερ-ομάδα (βλέπω τους αγώνες της), αλλά εκτιμώ πως έχει τουλάχιστον τις δυνατότητες να κερδίσει την Ουντινέζε στα... ίσα.

Προγνωστικό: 1 (-0.75 A.H.)

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Σέρια Α στο Foxbet.

επιστροφή στην κορυφή