xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έντεκα πρόστιμα για μάσκα στη Χαλκιδική

maska sm

47 πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 11 πρόστιμα επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Τετάρτη στη Χαλκιδική, μετά από 1.200 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα σε πελάτες σούπερ μάρκετ, 2 σε πελάτες ΟΠΑΠ, 2 σε εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και από ένα σε πελάτη εμπορικού καταστήματος, σε εργαζόμενο ΟΠΑΠ και σε επιβάτη λεωφορείου.

Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 4.737 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 37 πρόστιμα ως ακολούθως:

- σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε ιδιοκτήτη καφενείου στην Πιερία, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και από 300 πρόστιμο σε 2 πελάτες,
- 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε ψησταριά στην Πέλλα, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και 300 πρόστιμο στον πελάτη,
- 300 ευρώ πρόστιμο σε κομμωτήριο στις Σέρρες, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,
- 27 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους, πελάτες και ιδιοκτήτη σε καταστήματα, εκ των οποίων 5 στην Ημαθία, 3 στο Κιλκίς, 2 στην Πέλλα, μία στην Πιερία, 6 στις Σέρρες και 10 στη Χαλκιδική.
Επιπλέον, 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από επιβάτη λεωφορείου και Ι.Χ.Ε., σε Χαλκιδική και Σέρρες αντίστοιχα.
- 2 παραβάσεις των 300 ευρώ για μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στην Ημαθία.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας. Επίσης διαπιστώθηκαν 21 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες σε καταστήματα, καθώς και 6 παραβάσεις, για στέρηση πιστοποιητικών, από επιβάτες λεωφορείου.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2