xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Γίνε διασώστης για μια μέρα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

eod thalassa1

Από σήμερα Πέμπτη έως και την Κυριακή

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προσκαλεί όλους τους πολίτες να «Πάρουν Θέση» στα διασωστικά της σκάφη και να γίνουν διασώστες για μια μέρα, συμμετέχοντας δωρεάν στη δράση «Πάρε Θέση», που ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στις 17.30 στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα βρίσκονται στο Λευκό Πύργο, για να υποδεχτούν και να επιβιβάσουν στο σκάφος της ομάδας όλους όσοι θέλουν να μάθουν πως γίνεται μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα και, ταυτόχρονα, να ενημερωθούν για τα μέτρα αυτοπροστασίας και την ασφάλεια στο νερό. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το διασωστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις και να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν όποιον κινδυνεύει στη θάλασσα. Για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχει παιδική γωνιά με διαδραστικά παιχνίδια για την ασφάλεια στη θάλασσα.

Η δράση θα γίνει, σήμερα, Πέμπτη και, αύριο, Παρασκευή από τις 17.30 έως τις 20.30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10.30 έως τις 14.00 και από τις 17.30 έως τις 20.30.

επιστροφή στην κορυφή