xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πέντε πρόστιμα για μάσκα στη Χαλκιδική

elegxoi prostima

4.253 έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία

Συνολικά 5 πρόστιμα επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Δευτέρα στη Χαλκιδική, μετά από 1.219 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα σε πελάτες καταστημάτων και 2 σε επιβάτες λεωφορείου για μη χρήση μάσκας.

Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 4.253 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 31 πρόστιμα ως ακολούθως:

- σύλληψη και από 5.000 ευρώ πρόστιμο σε 2 Βούλγαρους για κατοχή πλαστών πιστοποιητικών κατά την είσοδό τους στη χώρα,
- 14 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων, εκ των οποίων 2 αφορούσαν πελάτες και 2 εργαζόμενους στην Ημαθία, μία πελάτη στο Κιλκίς, μία ιδιοκτήτη στην Πιερία, 5 πελάτες στις Σέρες και 3 πελάτες στη Χαλκιδική.
- 9 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων 2 διαπιστώθηκαν στην Πέλλα και 7 στην Πιερία,
- 6 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε μέσο μεταφοράς, εκ των οποίων μία αφορούσε οδηγό ΤΑΞΙ και μία επιβάτη στην Πιερία, 2 επιβάτες ΙΧ στις Σέρρες και 2 επιβάτες λεωφορείου στη Χαλκιδική.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας. Επίσης διαπιστώθηκαν 27 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων, καθώς και 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2