xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: 40 προσαγωγές, 6 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (φωτο)

epal star ep

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν μολότοφ και σιδερογροθειές

Σε 40 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ), κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τα χθεσινά γεγονότα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο χώρο είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούσαν προληπτικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή. Οι διατιθέμενες δυνάμεις εντόπισαν και προσήγαγαν αρχικά 5 άτομα, τα οποία κατευθύνονταν προς το ΕΠΑΛ, εκ των οποίων 3 συνελήφθησαν, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, άτομα τα οποία βρίσκονταν σε προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ομοιόμορφα σχεδόν ενδεδυμένα (με μαύρα ρούχα) και έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, έρριψαν εξωτερικά αυτού αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 4 μολότοφ. Αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν διατεθεί στο σημείο, επενέβησαν άμεσα και απέτρεψαν περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.

epal star ep2

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 40 προσαγωγές ατόμων, από τα οποία 6 συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

επιστροφή στην κορυφή