ΡΟΗ 24/7:

Συγχαρητήρια στη νέα κυβέρνηση από τη Χρ. Γιαταγάνα

giatagana

Μετά την ορκωμοσία

 

Μπορεί να προέρχεται από τους ΑΝΕΛ και μπορεί να μην απέδωσε η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η Χρυσούλα Γιαταγάνα απηύθυνε συγχαρητήριο μήνυμα προς τη νέα κυβέρνηση, πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, η κ. Γιαταγάνα αναφέρει:

"Θα ήθελα να συγχαρώ τη νέα Κυβέρνηση και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ιδιαίτερα μεγάλη συγκίνηση ένιωσα για την επιλογή του κ. Νίκου Παρασκευόπουλου ως Υπουργού Δικαιοσύνης. Είχα τη μεγάλη τιμή, στη δίκη που ήμουν κατηγορούμενη για την υπόθεση του Γεντί Κουλέ, να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής μου, ο σημερινός Υπ. Δικαιοσύνης. Μαζί με τον αείμνηστο Καθηγητή μας Ιωάννη Μανωλεδάκη και τον Καθηγητή της Νομικής του Α.Π.Θ Λάμπρο Μαργαρίτη, με υπερασπίστηκαν σθεναρά ενώπιον ενός πολύ δύσκολου Δικαστηρίου.

Αισθάνομαι την υποχρέωση, να γνωστοποιήσω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι σήμερα για τον νέο Υπουργό, ο οποίος από τη θέση του καθηγητή του Ποινικού Δικαίου, υπεραμύνθηκε τότε των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Και βεβαίως δίνω τις θερμότερες ευχές μου στον πρώην συνάδελφο Παναγιώτη Νικολούδη, που επίσης αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο, στο οποίο βαθύτατα πιστεύω ότι θα επιτύχει λόγω του ήθους και της αξίας του".

επιστροφή στην κορυφή