ΡΟΗ 24/7:

Φθινόπωρο εξελίξεων για το Δήμο Πολυγύρου

244317039 454159432571911 2931991586195480883 n

Αρχίζουν οι ζυμώσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023

Ψηφοδέλτιο-έκπληξη, μεγάλης δυναμικής ετοιμάζεται για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ηγηθεί ο γνωστός γιατρός-γυναικολόγος Dr Δημήτρης Ευαγγελινός, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν πρώην αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων του Δήμου, άνθρωποι της παραγωγής και του επιχειρείν, ενεργοί πολίτες και αρκετοί νέοι και νέες.

Η ενασχόληση του Δημήτρη Ευαγγελινού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ήρθε πρώτος σε ψήφους σε προηγούμενη αναμέτρηση του Δήμου της πρωτεύουσας ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο ίδιος είχε δεχτεί παραινέσεις ακόμη και πιέσεις να θέσει υποψηφιότητα στον κεντρικό Δήμο της Χαλκιδικής στις εκλογές του 2019.

Συζητήσεις υπήρχαν πάντα για την ανάγκη δημιουργίας μιας Αυτοδιοικητικής παράταξης που θα δώσει μια νέα ώθηση στον Δήμο Πολυγύρου. Τώρα όμως που η χώρα μετά την υπερδεκαετή οικονομική κρίση και την πανδημία, θα βρεθεί με πολλά προβλήματα. Η κυβέρνηση έχει την κεντρική ευθύνη για τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής στρατηγικής. Για κάθε περιφέρεια και κάθε Δήμο θα χρειαστεί να υπάρξουν ανάλογες προτάσεις και άνθρωποι.

Στην Χαλκιδική, που οι βασικές παραγωγικές του δυνάμεις δέχτηκαν μεγάλα χτυπήματα, χρειάζονται ανανεωμένα και ικανά δημοτικά σχήματα για να αξιοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Η ανάγκη αυτή είναι ορατή παντού γι' αυτό οι συζητήσεις για μια τέτοια πρωτοβουλία έχουν πυκνώσει την τελευταία περίοδο.

Ζητούμενο είναι τόσο το πρόγραμμα όσο και οι άνθρωποι που θα δώσουν τις καλύτερες απαντήσεις.

Για τον επικεφαλής όλοι συγκλίνουν ότι το πρόσωπο του Δημήτρη Ευαγγελινού συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για να ηγηθεί μιας ανάλογης προσπάθειας.

Ο χρόνος τρέχει πλέον και η αισιοδοξία άρχισε να διακρίνεται.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 12:11
επιστροφή στην κορυφή