xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νέα προγράμματα δια βίου μάθησης στο Δήμο Ν. Προποντίδας

dia viou mathish

Για ΑμΕΑ και Τρίτη Ηλικία

 

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς που έκλεισε με την υλοποίηση 45 εκπαιδευτικών τμημάτων, το Κέντρο δια βίου Μάθησης του Δήμου Ν. Προποντίδας, προγραμματίζει νέες εκπαιδευτικές δράσεις.
Η υλοποίηση των εκπαιδευτικών ενοτήτων γίνεται με βάση την ζήτηση, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τους ενδιαφερόμενους/ες.
Φέτος, μάλιστα πρόκειται να υλοποιηθούν νέες εκπαιδευτικές δράσεις που θα ανταποκρίνονται στις τοπικές επιχειρηματικές ανάγκες του Δήμου μας καθώς και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.
Θα υλοποιηθούν επιπλέον:

- Προγράμματα που απευθύνονται στην Τρίτη Ηλικία, όπως, Υπολογιστές, Διατροφή, Άθληση, Ψυχολογία/Συμβουλευτική κλπ.
- Προγράμματα για ΑΜΕΑ όπως Υπολογιστές, Κατασκευή κοσμήματος κλπ.
- Προγράμματα που αφορούν επιχειρηματίες ή άτομα που σκέφτονται να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση και θα ήθελαν να ενημερωθούν και για τα το ΕΣΠΑ 2014-2020 κλπ.
Μία ιδιαίτερη θεματική ενότητα που εμπλουτίζεται το 2015 είναι Πολιτισμός και Τέχνες, στην οποία προστίθενται νέες ενότητες όπως Εικαστικό Εργαστήρι, Εργαστήρι Μουσικής, Θεατρικό εργαστήρι, Λέσχη Λογοτεχνίας, Λέσχη Κινηματογράφου.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες (ηλικίας 18 ετών και άνω) κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι δωρεάν. Στόχος των προγραμμάτων είναι η προώθηση της Δια Βίου Μάθησης, η συνεχής αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων, καθώς και η απόκτηση νέων.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 2373024025 (ώρες λειτουργίας 9:00-14:00).

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2