ΡΟΗ 24/7:

Startup Europe Week Larisa 2021: Κάντε Πράξη την Επιχειρηματική σας Ιδέα

sweo

Από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Για έκτη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 11/10/2021 έως 15/10/2021 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό, η Λάρισα συμμετέχει ενεργά μέσω της ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 από τις 14:00 μ.μ. έως τις 15:45 μ.μ. διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στην εκδήλωση με θέμα: «Startup Europe Week Larisa 2021: Κάντε Πράξη την Επιχειρηματική σας Ιδέα» κατά την οποία θα παρουσιαστούν εργαλεία και μηχανισμοί στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και καλές πρακτικές αυτών. Στο Startup Europe Week 2021 Larisa συμμετέχουν οργανισμοί με πολυετή δράση στον τομέα της επιχειρηματικότητας καθώς και startups με έδρα τη Λάρισα, που χαράσσουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην παρακάτω φόρμα: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMlf-CtrDotHdEDnulrL2BKexDY7CeWoBWB. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

επιστροφή στην κορυφή