xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο (ΦΩΤΟ)

HALKIDIKI AGIOS ARTEMIOS 2021

Δοξολογία και στον Πολύγυρο

Την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, τίμησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία.

Στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκαν σήμερα το πρωί επίσημες δοξολογίες σε Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στη Χαλκιδική η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο.

247213855 3193834114273289 5321320550988108858 n

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας.

HMATHIA AGIOS ARTEMIOS 2021

Στη Θεσσαλονίκη, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, εορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά όπου τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Πανοσολιογιώτατου Μεθοδίου, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παναγιωτάτου Άνθιμου.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι πολιτικών αρχών και φορέων.

THESSALONIKI AGIOS ARTEMIOS 2021

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2