Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη από Αστυνομικούς της Χαλκιδικής (φωτο)

koka pol dn

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για ναρκωτικά, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 27χρονος Αλβανός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 14,9 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ. Ακόμη, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε.

kan moud at

Επίσης χθες το μεσημέρι, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, μια 21χρονη Ελληνίδα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 602,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 39 νάιλον συσκευασίες κενού περιεχομένου και το χρηματικό ποσό των 1.590 ευρώ

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020