Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Κλειστή την Κυριακή η Αγ. Πάντων, λόγω ασφαλτόστρωσης

kukloforiakes ruthmiseis geniko

Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν επί της οδού Αγίων Πάντων, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίων Πάντων, από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Αγάθωνος.

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ανώνυμης Οδού (όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Σελίτσης (είσοδος Λεωφορείων Ο.Α.Σ.Θ. προς τον Ν.Σ. Σταθμό).

- Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Κολωνιάρη, Αγάθωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

- Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην οδό Αγίων Πάντων, Πλ. Γαλοπούλου (εκατέρωθεν - από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Κολωνιάρη έως τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου) και στην Ανώνυμη Οδό (όπισθεν Ιερού Ναού Αγίων Πάντων), κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

- Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών μονοδρομείται το τμήμα της οδού Πλ. Γαλοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Κολωνιάρη έως τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου με κατεύθυνση προς την οδό Μαργαροπούλου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020